Klipp
1/2020

Småsaker

Workshop på Bibliotekmøtet

Rogaland fylkesbibliotek arrangerer workshop om innkjøpsprosessen for biblioteksystemer. Workshopen inneholder foredrag, tips og råd og konkretiseres med gode eksempler. Workshopen varer i tre timer og det er egen påmelding for å delta her. Lunsj er inkludert. Sjekk ut www.bibliotekmote.no

Åsa Wikforss kommer til Bibliotekmøtet

«Hvis det er nok desinformasjon i et samfunn, er det mulig å få folk til å gjøre endringer i det demokratiske systemet som gjør at kunnskap ikke når fram eller formidles» sier Åsa Wikforss. Wikforss er filosof fra Stockholms universitet og en kjent samfunnsdebattant i nabolandet.

Utstillere

Vi får besøk av mange ulike utstillere på Bibliotekmøtet, og det vil være god anledning til å besøke de ulike standene. Det blir utstillingsåpning med servering og lang minglelunsj torsdag 19. mars. Oversikt over både kommersielle og ideelle utstillere på nettsiden.

Mottakelse

Haugesund folkebibliotek inviterer til mottakelse under Bibliotekmøtet. Biblioteket ble oppført i perioden 1965-67 og er tegnet av byens egen arkitekt David Sandved. Biblioteket regnes som et av hans hovedverk. Det er nylig pusset opp og ble gjenåpnet i juli 2019. Gled dere!

Årsmøte i spesialgrupper

NBF Barn og unge, NBF Skole og NBF Fjernlån og referanse vil arrangere sine årsmøter under Bibliotekmøtet. Følg med på nettsiden til Bibliotekmøtet.

Spent på hvem som får NBFs pris?

Prisen deles ut til en person som har gjort betydelig innsats knyttet til norsk bibliotekvesen og prisvinnere er bl.a. Ida Lou Larsen, Jon Bing og Liv Sæteren. Prisen deles ut under Bibliotekmøtets festmiddag torsdag kveld.

Cecilia ut i permisjon

NBFs rådgiver Cecilia Elsen har fått tilbud om et vikariat på juridisk bibliotek på UiO og fra 1. mars forlater hun oss for et års tid. Vikar er allerede på plass.

Vi er på Instagram!

Norsk Bibliotekforening har fått en lnstagram-konto. Følg med på @norskbibforening.

Vi vil låne kontoen vår til bibliotek rundt i landet. Kontoen lånes en hel kalenderuke. Alle typer bibliotek er velkomne til å melde interesse! Vil du låne vår konto?

Ta kontakt med Cecilia ce@norskbibliotekforening.no