Norsk bibliotekforening
4/2020

NBF Tidsskriftformidlingen anbefaler

Norsk Ukeblad

Norsk Ukeblad er et norsk ukeblad som ble opprettet av Ernst G. Mortensen i 1933. Norsk Ukeblad er landets nest største ukeblad for kvinner.

Magasinet er et tradisjonelt og koselig familieblad som er særlig rettet mot voksne kvinner. Her får leseren nyttig stoff om matlaging, baking, helse, skjønnhet, reiser, interiør og håndarbeid. I tillegg inneholder bladet blant annet noveller, annonser, reportasjer og lesernes egne fortellinger. For de som liker hjernetrim er kryssordene perfekt utfordringer.

Bladet er fullt av lekre oppskrifter på mat og bakst som er en fryd for både øyet og ganen. Få tips til hvordan du lager utsøkte middager til både hverdag og fest, og les om hvordan du baker de flotteste kakene til kaffen.

Her finner man også flotte strikkeoppskrifter til både liten og stor. Alle med kjempefine bilder av det ferdige resultatet. Utvalget variere fra det mer moderne til det tradisjonelle.

Norsk ukeblad er et mangfoldig og inspirerende magasin, som leverer gode leseropplevelser med et særdeles variert innhold og inspirert leserne til et mer positivt liv.

Magasinet leveres utkommer ukentlig.

Synes du dette virket interessant? Alle er velkomne til å tegne abonnement, enten via NBTF Interaktiv eller ved å sende oss en e-post.

Ta kontakt, så forteller vi hvordan vi kan gi dere en enklere tidsskrifthverdag!

Telefon: 23 24 34 30

E-post: tidsskrift@norskbibliotekforening.no